Femeia sensibilă

1965082_598828170263913_3567855249723304840_n

E atât de ușor să cucerești o femeie sensibilă, nu-ți trebuie mare lucru, câteva cuvinte, așezate acolo unde ea le așteaptă să apară, câteva priviri seducătoare care o asigură că ești al ei și numai al ei, câteva atingeri, câteva minciuni și e a ta! E simplu!
Lucrul mare și greu abia acum începe: e greu să demonstrezi că ești bărbatul care a cucerit-o, e greu să te comporți permanent așa cum ai făcut-o în prima zi, e și mai greu să pui în practică povestea din spatele cuvintelor care au fascinat-o, e aproape imposibil să cred că tu chiar exiști!
Femeia sensibilă privește puțin mai mult cu sufletul și mai puțin cu ochii minții, e ușor naivă și îți acordă încredere de la început, dacă o găsești obosită de însingurare, ai cucerit-o garantat, numai că durerea pe care i-o provoci va fi direct proporțională cu măreția visului pe care ai reușit să i-l prezinți.
Există și femei care preferă jocul, jocul de orice fel, dar există femei sensibile care iau viața poate prea în serios și nu se joacă nici cu cuvintele, nici cu visele nimănui, nici cu sufletele oamenilor! Ironia sorții face că uneori se întâlnesc suflete de femei, hibersensibile, cu bărbați puși pe șagă și care au o altă scară de valori. Până la durere nu mai rămâne decât un pas….
Sfatul specialistului:
-dacă ești una dintre femeile sensibile, tratează-te de naivitate!
-dacă ești un cuceritor irecuzabil, alege femeile care abia așteaptă să-ți facă jocul, fie-ți milă de cele care ar putea să creadă în tine ca în bărbatul ideal, de cele care s-ar putea îndrăgosti de tine iremediabil (atâta timp cât tu nu simți că le poți răspunde cu aceleași sentimente), de cele care te pun mai presus decât pe ele însele! Dacă nu o poți face din respect pentru niște femei slabe sufletește, fă-o din milă pentru cele care urmează să sufere pentru tine!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *